Vopsitorie Auto

Realizam in cadrul service-ului nostru auto operatii de vopsitorie caroserii auto. Aceasta operatie se poate face pe de-a intregul sau pe bucati in functie de necesitatile avariei ce trebuie remediata. Fie ca vopseaua este deteriorata de la conditiile atmosferice sau in urma unor evenimente rutiere neplacute este la fel de important sa dam un luciu nou masinii dumneavoastra. O ferim astfel de viitoare coroziuni asupra caroseriei si se prelungeste astfel durata de viata a masinii dumneavoastra. In vopsitoria noastra auto folosim tehnologia Saeco (cuptor de vospitorie auto marca Saeco) iar intotdeauna avem grija sa selectam cu grija vopselurile. Combinatia de vopseluri se face pe calculator conform cu specificatiile producatorului masinii dumneavoastre.
Dupa vopsitorie acordam o grija deosebita polisharii si ceruirii deoarece pot ajuta la pastrarea in conditii bune a vopselei reperelor de caroserie.
In caz de sunteti interesat de serviciul nostru de vopsitorie auto va invitam sa va programati la o consultanta cu masina si sa stabilim impreuna care sunt pasii de urmat in acest sens. De asemenea daca aveti intrebari suplimentare despre serviciul de vopsitorie auto va invitam sa ne scrieti mai jos ceea ce va intereseaza si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.