Incarcari AC auto

Pentru service-ul instalatiei de freon auto folosim un aparat profesional care permite selectarea exacta a tipului de autoturism pe care se face operatiunea de verificare si incarcare freon, identificarea eventualelor pierderi, cantitatea de freon necesara functionarii corecte a instalatiei.
Procesul de incarcare freon se face doar dupa ce initial instalatia este testata cu un aparat profesional de incarcare freon de ultima generatie care initial testeaza si curata instalatia, cautand scurgeri sau rasuflari de freon si apoi trecand la incarcare freon auto daca testele ies bune.
Depistare pierderi de Freon
Un autoturism a carui instalatie de AC a pierdut o parte din cantitatea de Freon consuma la fel de multa energie (combustibil) cu un autoturism care este in parametri, insa eficienta AC este foarte mica.
Avand in vedere faptul ca la fiecare 100 km consumul de combustibil creste cu cca 2 l, in cazul folosirii AC este bine sa se verifice periodic starea sistemului de aer conditionat, in vederea depistarii eventualelor pierderi de Freon.

Completare/reincarcare freon in instalatia de aer conditonat (rapid)
Acesta este serviciul de baza oferit, care asigura doar incarcarea cu agent refrigerant R134a a instalatiei de aer conditonat, fara a diagnostica si localiza eventualele pierderi, sau a igieniza instalatia de climatizare.

Curatare/inlocuire agent refrigerant, diagnostic pierderi freon, igienizare climatizare
Alege serviciul complet destinat instalatiei de aer conditionat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalatiei de climatizare, curatarea si reincarcarea freonului, schimbarea uleiului si igienizarea completa a instalatiei.

Igienizare sistem aer conditionat auto – Eliminare definitiva a mirosurilor neplacute din instalatia de climatizare a masinii
Curatarea sistemului de climatizare auto se face cu un agent special de tip spray aerosol care calatoreste de-a lungul sistemului de incalzire si de aer conditionat al masinii si elimina definitiv mirosurile neplacute. Sunt igienizate toate componentele sistemului de climatizare de la vaporizator, conducte, la guri de aerisire, iar reziduul inofensiv plasat in instalatie impiedica dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului in viitor.