Electrica Auto

Domeniu electricii auto este un domeniu important in economia functionarii corecte a unui automobil. De circuitele electrice depind multe dotari de siguranta ale masinii dumneavoastra. O functionare corecta a sistemului electric al masinii va poate salva viata sau poate sa va fereasca de neplaceri in trafic. Electricienii nostrii auto stiu acest aspect si va pot garanta o functionare ireprosabila a intregului sistem electric.
Fie ca vorbim despre lumini – fata spate sau despre avertismentele sonore cu care e dotata masina dumneaqvoastra, toate sunt importante in economia unei rulari in conditii de siguranta. Senzorii si traductorii electrici care nu functioneaza corespunzator ne pot induce in eroare la o posibila aparitie a unei avari la masina dumneavoastra. Daca aceasta avarie nu este detectata la timp masina dumneavoastra va poate pune viata in pericol. Recomandam sa tratati cu seriozitate orice semn de avarie de la sistemul electric al masinii. Uzura cablurilor electrice, temperaturile scazute iarna si temperaturile crescute vara fac ca invelisul de plastic al firelor electrice sa se uzeze in timp si sa apara posibilitatea aparitiilor unor descarcari la masa. Acest lucru aduce imediat ca rezultat defectarea acumulatorului auto si imposibilitatea pornirii masinii. In alte cazuri la incidente minore de parcare nesoldate cu daune vizibile pot aparea mici crestaturi in invelisul firelor electrice prin aplicarea unei mici presiuni provenite dintr-o izbitura asupra acelor fire. Acest lucru poate sa rezulte in aparitia anomaliilor electrice la functionarea computerului de bord si a comenzilor masinii dumneavoastra.In toate aceste cazuri va recomandam o inspectie la standul electricianului nostru. Va va sfatui cel mai bine ce trebuie sa faceti.
Daca considerati ca aveti nevoie de un sfat sau vreti sa va lamuriti intr-o problema despre circuitul electric al masinii dumneavoastra va asteptam cu un comentariu in continuare. Vom incerca sa va raspundem in cel mai scurt timp