Mecanica Auto

Alegeti service-ul nostru si invata de la mecanicii nostrii auto. Invata sa asculti muzica motorului masinii tale, invata sa stii cand articulatiile masinii tale necesita o inspectie la bancul de lucru al atelierului de mecanica auto. La noi in service tratam cu seriozitate orice problema ar avea masina dumneavoastra. Fie ca veniti la service-ul nostru pentru o banala revizie cu schimb de ulei si filtre fie ca veniti in urma unor probleme mai serioase si nedorite, mecanicii nostrii stiu cum sa se ocupe cel mai bine de masina dumneavoastra.Si pentru ca am adus vorba despre schimbul de ulei, va sugeram sa urmariti indeaproape rubrica noastra de Promotii.
Respectam cu strictete recomandarile producatorilor si nu facem rabat de nici un fel de la calitatea serviciilor de mecanica oferite clientilor nostrii. Folosim si recomandam numai piese originale recomandate de producator. Fie ca ventiti dumneavoastra cu ele sau fie ca le comandati prin reteaua noastra de achizitii vom trata autoturismul dumneavoastra la fel de serios.
Pentru a accesa parerea unui specialist sau pentru a putea pune intrebari referitaore la mecanica auto va indemnam sa ne lasati un comentariu mai jos si vom fi bucurosi sa va raspundem in cel mai scurt timp. Masina dumneavoastra este meseria si pasiunea noastra.