Producatori piese auto cu care lucram

Ate   Bilstein

 
Bosal   Bosch    BU Drive   Clean Filters   DAYCO   Delphy   Eibach  

FACET

GATES   HELLA   INA   LEMFORDER   MAHLE ORIGINAL   MANN FILTER   MEYLE   MINTEX   NISSENS   OSRAM
PHILIPS   PURFLUX   QUINTON HAZELL   QWP   RTS   RUVILLE   SCHLUTTER TURBOLADER   SKF   SNR   TRW   TYC   VALEO

Tinichigerie auto

Tinichigerie AutoFie ca doriti sa conservati sau sa remediati starea caroseriei masinii dumneavoastra sau fie ca doriti sa indreptati sau sa reparati indoituri sau lovituri survenite pe caroseria masinii, atelierul nostru de tinichigerie din cadrul service-ului nostru auto va sta la dispozitie cu cele mai noi tehnici in domeniu. Pentru ca noi credem ca o sudura poate compromite pe viitor starea generala a masinii dumneavoastra incercam pe cat posibil sa rezolvam toate problemele ce tin de tinichigerie fara a produce suduri non necesare. Iar acolo unde este absolut necesara sudura folosim tehnici moderne de sudura in argon, din grija pentru masina dumneavoastra.

Acordam o mare atentie polisharii profesionale a masinii dumneavoastra ca parte a intregului proces prin care trece masina dumneavoastra in atelierul nostru de tinichigerie. La final nu ramane decat de aplicat vopseaua originala in conditii moderne. Masina dumneavoastra poate fi vopsita integral sau pe repere in cuptorul nostru de vopsitorie auto marca Saeco.

Certificarea RAR pe care o detinem ca service auto ne onoreaza si ne obliga ca toate operatiile ce tin de tinichigerie auto sa le incredintam numai oamenilor foarte specializati cu ani multi de experienta in domeniul tinichigeriei auto.

Daca aveti intrebari sua nelamuriri sau intrebari in legatura cu recomandarile noastre in materie de tinichigerie auto va invitam sa ne lasati un comentariu mai jos in cadrul acestui articol iar noi va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.