Producatori piese auto cu care lucram

Ate   Bilstein

 
Bosal   Bosch    BU Drive   Clean Filters   DAYCO   Delphy   Eibach  

FACET

GATES   HELLA   INA   LEMFORDER   MAHLE ORIGINAL   MANN FILTER   MEYLE   MINTEX   NISSENS   OSRAM
PHILIPS   PURFLUX   QUINTON HAZELL   QWP   RTS   RUVILLE   SCHLUTTER TURBOLADER   SKF   SNR   TRW   TYC   VALEO

RUVILLEFirma Ruville a fost înfiinţată în 1922 de Egon Ruville, deschizător de drumuri al pieţei de autocamioane şi piese de schimb. Datorită muncii a multor specialişti în domeniu, a cucerit şi piaţa mondială. Succesul firmei a fost atins atât prin colectivul de specialişti, cât şi prin parteneri, cumpărători din diferite puncte ale lumii, precum şi furnizorilor din industria de automobile. Cheia succesului este calitatea şi priceperea, nici nu este de mirare, că motoul firmei este precizia.

Se pune un accent important, ca fiecare produs să corespundă maximal diferitelor cerinţe ale cumpărătorilor.

Fiind vorba de autoturisme sau autocamioane, deservesc fiecare client al lor cu piese de calitate excepţională. Dispun de toate mărcile europene şi asiatice, pe care le comercializează aproape în toate ţările lumii

Este importatorul de piese originale de rulment întinzător şi rulmenţi, pentru mai multe fabrici.

Sortimentul nostru de produse: articulaţii planetare, rulment întinzător, piese ptr. mecanisme de rulare, burduf de planetar, garnituri de etanşeitate la praf, şuruburi chiulasă, rulmenţi cardanici, rulmenţi, suport de motor şi cutie de viteză, ansambluri de motoare, bucşe silent, rulment amortizor, sisteme de comandă, pompe de apă.