Producatori piese auto cu care lucram

Ate   Bilstein

 
Bosal   Bosch    BU Drive   Clean Filters   DAYCO   Delphy   Eibach  

FACET

GATES   HELLA   INA   LEMFORDER   MAHLE ORIGINAL   MANN FILTER   MEYLE   MINTEX   NISSENS   OSRAM
PHILIPS   PURFLUX   QUINTON HAZELL   QWP   RTS   RUVILLE   SCHLUTTER TURBOLADER   SKF   SNR   TRW   TYC   VALEO

MINTEXAcum, Mintex face parte din TMD Friction Group - unul dintre cei mai importanti producatori de materiale de frecare pentru automibile, furnizeaza produse OE pentru producatorii de automobile din lume, precum si produse de frecare de calitate aftermarket.
Marca Mintex a demonstrat intotdeauna un angajament pentru dezvoltarea produselor in curs de desfasurare, o filozofie care exista si la aceasta zi care ajuta Mintex sa stea in fata concurentei. Cu resurse de clasa mondiala, si expertiza vasta a TMD Friction pentru echipamente originale Mintex continua sa cerceteze si sa dezvolte produse de frecare, care stabilesc noi standarde de calitate in piata pieselor de schimb si a performantei in gama sa de produse.

Gama Mintex include peste 1250 referinte in placute de frana, peste 300 de saboti, peste 700 de discuri si 55 de tamburi de frana, precum si o gama completa de accesorii pentru sisteme de franre si lichide de frana. Dezvoltate si proiectate pentru a stabili noi standarde pentru produsele de frecare pe piata pieselor de schimb. Placutele de frana Mintex ofera un echilibru optim de performanta si o durata de viata prelungita.